Shtëpija në shitje, në lagje të Gerçarëve - Gjakovë

Shtëpija në shitje, në lagje të Gerçarëve - Gjakovë Shtëpija në shitje, në lagje të Gerçarëve - Gjakovë Shtëpija në shitje, në lagje të Gerçarëve - Gjakovë Shtëpija në shitje, në lagje të Gerçarëve - Gjakovë Shtëpija në shitje, në lagje të Gerçarëve - Gjakovë Shtëpija në shitje, në lagje të Gerçarëve - Gjakovë Shtëpija në shitje, në lagje të Gerçarëve - Gjakovë Shtëpija në shitje, në lagje të Gerçarëve - Gjakovë Shtëpija në shitje, në lagje të Gerçarëve - Gjakovë
Sipërfaqja e objektit: 216 m²
• Sipërfaqe 216m², 3.5 Ari- Oborr,
• 5 dhoma gjumi,
• Dhomë ditore,
• Kuzhinë,
• Banjo,
• Shtëpi Verore
• Komplet e Renovouar dhe e Mobiluar.
Çmimi 198,000 euro
Për detaje më të hollësishme na kontaktoni:
📞 +383 48 444 899
📍 Rruga Ismail Qemaili – Gjakovë.
Ju mirëpresim.

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.