Objekti në shitje - Gjakovë, lagjja (Dardani)

Objekti në shitje - Gjakovë, lagjja (Dardani) Objekti në shitje - Gjakovë, lagjja (Dardani) Objekti në shitje - Gjakovë, lagjja (Dardani) Objekti në shitje - Gjakovë, lagjja (Dardani) Objekti në shitje - Gjakovë, lagjja (Dardani) Objekti në shitje - Gjakovë, lagjja (Dardani) Objekti në shitje - Gjakovë, lagjja (Dardani)
Sipërfaqja e objektit: 1 200 m²
Shitet Objekti me siperfaqe 1200m2 me 7 ari tokë në Magjistralen Gjakovë-Pejë rruga kryesore (Dardani)-Piskotë.
Objekti posedon :
Lidhje të veqantë të rrymes,
Hyrje të dyanëshme, dhe leje të ndërtimit.
Cmimi: 650.000€
_____________________________
✆ +383 48 444 899
✆ +383 48 444 899 [+Viber & Whats App]

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.