Shtëpi në Shitje - Gjakovë, Lagjja Dardania (ish Piskotë)

Shtëpi në Shitje - Gjakovë, Lagjja Dardania (ish Piskotë) Shtëpi në Shitje - Gjakovë, Lagjja Dardania (ish Piskotë) Shtëpi në Shitje - Gjakovë, Lagjja Dardania (ish Piskotë)
Sipërfaqja e objektit: 350 m²
Shtëpija ka dy hyrje, garazhdë dhe dy dyqane.
4 dhoma gjumi dhe 2 sallona secila hyrje,
3 ari hapësirë.
Çmimi: 185.000€
_____________________________
✆ +383 48 444 899
✆ +383 48 444 899 [+Viber & Whats App]

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.