Shitet Shtëpia tek "Blloku i ri" afer sh.f "Fehmi Agani"

Shitet Shtëpia tek "Blloku i ri" afer sh.f "Fehmi Agani" Shitet Shtëpia tek "Blloku i ri" afer sh.f "Fehmi Agani" Shitet Shtëpia tek "Blloku i ri" afer sh.f "Fehmi Agani" Shitet Shtëpia tek "Blloku i ri" afer sh.f "Fehmi Agani" Shitet Shtëpia tek "Blloku i ri" afer sh.f "Fehmi Agani" Shitet Shtëpia tek "Blloku i ri" afer sh.f "Fehmi Agani" Shitet Shtëpia tek "Blloku i ri" afer sh.f "Fehmi Agani" Shitet Shtëpia tek "Blloku i ri" afer sh.f "Fehmi Agani"
Dhoma gjumi: 5
Dhoma ndeje: 1
Banjo: 2
Sipërfaqja e objektit: 320 m²
Shitet Shtëpia tek “blloku i ri” afer sh.f “Fehmi Agani”
Shtëpia posedon: Oborr, bodrum, 5 dhoma gjumi, Sallon kuzhin, 2 tualeta , nxemje qendrore me pelet dhe rryme.
Siperfaqja është 320m2 gjindet në një ndër vendet më të përshtatshme për vendbanim ku ka nje pozitë gjeografike tejet të lakmueshme, ka afer spitalin, shkollen fillore , shërbimet ambulantive , dhe te gjitha gjërat tjera të nevojshme.
Cmimi: 130.000€
___________________________
Për më shumë informata:
✆ +383 48 444 899
✆ +383 48 444 899 [+Viber & Whats App]

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.