Shtëpia në shitje tek (pika e zezë) - Gjakovë

Shtëpia në shitje tek (pika e zezë) - Gjakovë Shtëpia në shitje tek (pika e zezë) - Gjakovë Shtëpia në shitje tek (pika e zezë) - Gjakovë Shtëpia në shitje tek (pika e zezë) - Gjakovë Shtëpia në shitje tek (pika e zezë) - Gjakovë Shtëpia në shitje tek (pika e zezë) - Gjakovë Shtëpia në shitje tek (pika e zezë) - Gjakovë Shtëpia në shitje tek (pika e zezë) - Gjakovë Shtëpia në shitje tek (pika e zezë) - Gjakovë Shtëpia në shitje tek (pika e zezë) - Gjakovë Shtëpia në shitje tek (pika e zezë) - Gjakovë Shtëpia në shitje tek (pika e zezë) - Gjakovë Shtëpia në shitje tek (pika e zezë) - Gjakovë
Sipërfaqja e objektit: 800 m²
Shtëpia ka sipërfaqe prej 800m2.
Detajet:
x5 Sallona të ndenjës,
x10 dhoma gjumi,
x5 banjo,
x5 depo te vogla,
x1 bodrum,
x4 ballkona.
Eshte e gatshme për banim, ka një pozitë të mirë gjeografike , në qdo katë ka sallon kuzhinë dhe 2 dhoma gjumi ,depo të vogel dhe banjo.
Mund të shëndrrohet dhe në banesa.
Cmimi: 320.000€
_____________________________
✆ +383 48 444 899
✆ +383 48 444 899 [+Viber & Whats App]

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.