Shitet Shtepia tek "Blloku i ri" - Gjakovë

Shitet Shtepia tek "Blloku i ri" - Gjakovë Shitet Shtepia tek "Blloku i ri" - Gjakovë Shitet Shtepia tek "Blloku i ri" - Gjakovë Shitet Shtepia tek "Blloku i ri" - Gjakovë Shitet Shtepia tek "Blloku i ri" - Gjakovë Shitet Shtepia tek "Blloku i ri" - Gjakovë Shitet Shtepia tek "Blloku i ri" - Gjakovë Shitet Shtepia tek "Blloku i ri" - Gjakovë Shitet Shtepia tek "Blloku i ri" - Gjakovë Shitet Shtepia tek "Blloku i ri" - Gjakovë Shitet Shtepia tek "Blloku i ri" - Gjakovë
Dhoma gjumi: 4
Dhoma ndeje: 2
Banjo: 2
Sipërfaqja e objektit: 400 m²
Shtepia posedon: Sallon, Sallon dhe kuzhine, 4 dhoma gjumi, 4 ballkona , 2 banjo dhe Bodrum.
Shtepia ka nje pozite te pershtatshme per banim.
Cmimi: 135.000€
_____________________________
✆ +383 48 444 899
✆ +383 48 444 899 [+Viber & Whats App]

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.