Shitet Objekti në Tranzit rr."Tirana" (Përball Oita 3)

Shitet Objekti në Tranzit rr."Tirana" (Përball Oita 3) Shitet Objekti në Tranzit rr."Tirana" (Përball Oita 3) Shitet Objekti në Tranzit rr."Tirana" (Përball Oita 3) Shitet Objekti në Tranzit rr."Tirana" (Përball Oita 3) Shitet Objekti në Tranzit rr."Tirana" (Përball Oita 3) Shitet Objekti në Tranzit rr."Tirana" (Përball Oita 3) Shitet Objekti në Tranzit rr."Tirana" (Përball Oita 3) Shitet Objekti në Tranzit rr."Tirana" (Përball Oita 3) Shitet Objekti në Tranzit rr."Tirana" (Përball Oita 3) Shitet Objekti në Tranzit rr."Tirana" (Përball Oita 3) Shitet Objekti në Tranzit rr."Tirana" (Përball Oita 3)
Sipërfaqja e objektit: 1 200 m²
Shitet Objekti në Tranzit rr.”Tirana” (Përball Oita 3).
Objekti është me sipërfaqe 1200m2.
Kati i parë posedon 3 lokale dy nga ta posedojnë edhe bodrume.
Kati i dytë posedon një hapësire shumë të madhe e cila është e pershtatshme per biznese.
Kati i tretë posedon dy banesa të mobiluara dhe janë të përshtatshme për banim si dhe kanë siperfaqe me përmasa të mëdha.
Nga ana e pasme e objektit është edhe një shtëpi e cila përfshihet në qmimin e komplet Objektit.
Cmimi: 650.000€
___________________________
Për më shumë informata:
✆ +383 48 444 899
✆ +383 48 444 899 [+Viber & Whats App]

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.