Shitet (kati 5) së bashku me (Bodrum) tek blloku i ri - Gjakovë

Shitet (kati 5) së bashku me (Bodrum) tek blloku i ri - Gjakovë Shitet (kati 5) së bashku me (Bodrum) tek blloku i ri - Gjakovë Shitet (kati 5) së bashku me (Bodrum) tek blloku i ri - Gjakovë Shitet (kati 5) së bashku me (Bodrum) tek blloku i ri - Gjakovë Shitet (kati 5) së bashku me (Bodrum) tek blloku i ri - Gjakovë Shitet (kati 5) së bashku me (Bodrum) tek blloku i ri - Gjakovë Shitet (kati 5) së bashku me (Bodrum) tek blloku i ri - Gjakovë Shitet (kati 5) së bashku me (Bodrum) tek blloku i ri - Gjakovë Shitet (kati 5) së bashku me (Bodrum) tek blloku i ri - Gjakovë
Sipërfaqja e objektit: 1 000 m²
Kati 5 : (500m2) si dhe leje ndërtimi dhe për një kat shtesë, mund të shëndrohet në PentHaus, banesa etj.
Bodrumi : (500m2), mund të shfrytëzohet per nevoja të ndryshme, parking, magazinë etj.
Gjithsejë : 1000m2
Cmimi : 220.000€
_____________________________
✆ +383 48 444 899
✆ +383 48 444 899 [+Viber & Whats App]

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.