Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim).

Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim). Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim). Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim). Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim). Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim). Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim). Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim). Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim). Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim). Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim). Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim). Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim). Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim). Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim). Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim). Lëshohet Objekti Bavaria House me qera - Gjakovë (Qerim).
Sipërfaqja e objektit: 2 500 m²
Brenda Objektit Lëshohet me qera : Marketi(100m2), Restauranti(350m2) dhe Salla e Dasmave(450m2).
Objekti posedon të gjitha gjërat e nevojshme deri më gjërat elementare për veprimtarinë e gastronomisë dhe atë të Shitjeve të produkteve ushqimore (Market).
Komplet i gatshëm ✅,
VendParkim ✅,
Generator ✅,
Kamera Sigurie ✅,
Cilësi Gjermane ✅,
Çmimi: Salla e Dasmave – 2000€/ mujore
Restauranti – 1500€/ mujore
Marketi. – 1500€/ mujore
_____________________________
✆ +383 48 444 899
✆ +383 48 444 899 [+Viber & Whats App]

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.