Lëshohet Objekti me qera në Zonën Industriale (Përballë Metalikut).

Lëshohet Objekti me qera në Zonën Industriale (Përballë Metalikut). Lëshohet Objekti me qera në Zonën Industriale (Përballë Metalikut). Lëshohet Objekti me qera në Zonën Industriale (Përballë Metalikut). Lëshohet Objekti me qera në Zonën Industriale (Përballë Metalikut). Lëshohet Objekti me qera në Zonën Industriale (Përballë Metalikut). Lëshohet Objekti me qera në Zonën Industriale (Përballë Metalikut). Lëshohet Objekti me qera në Zonën Industriale (Përballë Metalikut).
Sipërfaqja e objektit: 1 380 m²
Lëshohet Objekti me qera në Zonën Industriale (Përballë Metalikut).
Objekti ka sipërfaqe 1380m2 dhe ka pozitë të përshtatshme për biznes/korporat.
Përdhesa posedon 570m2 , Bodrumi posedon 530m2 dhe Kati parë me 2 banesa posedon 280m2.
Eshte komplet i gatshëm për biznes dhe banim siper biznesit.
Cmimi : 4000€/muaj – me 2 banesa sipër.
Cmimi: 3500€/muaj – pa 2 banesa sipër.
___________________________
Për më shumë informata:
✆ +383 48 444 899
✆ +383 48 444 899 [+Viber & Whats App]

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.