Lëshohet Objekti me qera në zonen Industriale perballë (Grand Oita) - Gjakovë

Lëshohet Objekti me qera në zonen Industriale perballë (Grand Oita) - Gjakovë Lëshohet Objekti me qera në zonen Industriale perballë (Grand Oita) - Gjakovë Lëshohet Objekti me qera në zonen Industriale perballë (Grand Oita) - Gjakovë Lëshohet Objekti me qera në zonen Industriale perballë (Grand Oita) - Gjakovë Lëshohet Objekti me qera në zonen Industriale perballë (Grand Oita) - Gjakovë Lëshohet Objekti me qera në zonen Industriale perballë (Grand Oita) - Gjakovë Lëshohet Objekti me qera në zonen Industriale perballë (Grand Oita) - Gjakovë Lëshohet Objekti me qera në zonen Industriale perballë (Grand Oita) - Gjakovë
Sipërfaqja e objektit: 2 000 m²
Objekti brenda posedon 400m2 ku ka edhe një zyre, kuzhinë dhe tualet.
Në pjesen e perparme posedon 600m2,
Në pjesen mbrapa posedon 1000m2,
Objekti është i pershtatshëm për biznese të mëdha ka hapsirë të mjaftueshëm dhe është me standarte të larta ndërtimi.
Cmimi : 1500€/muaj
Për më shumë informata:
✆ +383 48 444 899
✆ +383 48 444 899 [+Viber & Whats App]

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.