Lëshohet lokali me qera në qender tek semaforat dhe posta.

Lëshohet lokali me qera në qender tek semaforat dhe posta. Lëshohet lokali me qera në qender tek semaforat dhe posta. Lëshohet lokali me qera në qender tek semaforat dhe posta. Lëshohet lokali me qera në qender tek semaforat dhe posta. Lëshohet lokali me qera në qender tek semaforat dhe posta. Lëshohet lokali me qera në qender tek semaforat dhe posta.
Sipërfaqja e objektit: 58 m²
Lëshohet lokali me qera në qender tek semaforat dhe posta.
Lokali ka siperfaqe 58m2 është i ndarë në dy klasa/zyre.
I pershtatshëm për kurse,zyre,agjensione.
Cmimi: 250€/muaj
___________________________
Për më shumë informata:
✆ +383 48 444 899
✆ +383 48 444 899 [+Viber & Whats App]

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.