Lëshohet Lokali me qera mbrapa "Viva Fresh"

Lëshohet Lokali me qera mbrapa "Viva Fresh" Lëshohet Lokali me qera mbrapa "Viva Fresh" Lëshohet Lokali me qera mbrapa "Viva Fresh" Lëshohet Lokali me qera mbrapa "Viva Fresh" Lëshohet Lokali me qera mbrapa "Viva Fresh" Lëshohet Lokali me qera mbrapa "Viva Fresh" Lëshohet Lokali me qera mbrapa "Viva Fresh" Lëshohet Lokali me qera mbrapa "Viva Fresh"
Sipërfaqja e objektit: 500 m²
Lokali eshte i pershtatshem per shumëllojëshmëri te bizneseve , ka një hapsirë të përshtatshme është 2 kat dhe ka një sipërfaqe prej : 500m2.
Kati përdhesë dhe bodrumi i madh që ka dalje, mund të shfrytëzohet për depo nga kompani të ndryshme.
Cmimi : 1500€ / muaj
Për më shumë informata:
✆ +383 48 444 899
✆ +383 48 444 899 [+Viber & Whats App]

Sign In

Register

Reset Password

Please enter your username or email address, you will receive a link to create a new password via email.